Smittede

Det er en person som har påvist smitte i Hægebostad kommune.

Hytter

Kommunen oppfordrer tilreisende hytteeiere å bli hjemme i sin hjemkommune. Dette siden kommunens helsetjeneste er dimensjonert ut fra antall innbyggere, og kan bli svekket dersom innbyggertallet øker pga. tilreisende. Kommunens innbyggere som oppholder seg på hytter må være forberedt på å sørge for egen transport dersom det blir behov for helsehjelp.

Sosiale møteplasser

Kommunen oppfordrer til å ikke kjøre opp skiløyper, åpne alpinbakker eller tilrettelegge for samlende aktivitet, verken i organisert eller privat regi. Dette for å forhindre smittespredning. Minner om at dette også gjelder barn og ungdom som møtes på idrettsanlegg m.m.

Hjelp til tjenester

Frivilligsentralen tilbyr hjemkjøring av varer og hjelp til andre oppgaver til de som trenger det. Ta kontakt med Hægebostad frivilligsentral på facebook eller på mobil 900 24 094.

Kommunale avgifter

Det vil bli utsatt betalingsfrist for kommunale avgifter 1. termin. Mer informasjon om dette kommer i løpet av de første dagene.

Barnehage og SFO

Det sendes ikke ut faktura i april måned. Det blir sendt ut faktura i mai som vil avregne for mars og april.

Uten tilgang på internett – behov for informasjon

Ta kontakt med kommunen dersom du kjenner noen som ikke har tilgang på internett og som har behov for informasjon, så vil vi forsøke å finne måter å løse dette på.

Telefonnummer tjenestetorget: 383 49 100

Besøk Eiken bu- og omsorgsenter og HDO-boliger

Eiken Bu og omsorgssenter er fremdeles stengt for besøkende/pårørende. Kun nødvendige besøk som er avklart på forhånd gjennomføres. Dette gjelder også HDO boligene. Ta kontakt med Alf Vatne på tlf: 47 75 76 13 på Eiken bu- og omsorgssenter hvis du har spørsmål.