Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Utdeling av KS-hedersmedalje til Ånen Werdal

Publisert , Oppdatert 27. september 2021
Ordfører Margrethe Handeland overrekker KS medaljen til Ånen Werdal

Ordfører Margrethe Handeland overrekker KS medaljen til Ånen Werdal

På vegne av formannskapet i Hægebostad ble KS-hedersmedaljen utdelt til Ånen Werdal som folkevalgt har utøvd en fortjenstfull samfunnsgagnlig virksomhet av særlig betydning for  kommunen. Ånen Werdal fikk medaljen utdelt første gang under sommeravslutning ved hans arbeidsplass, Sørlandets rehabiliteringssenter. Det var kostymeball denne dagen og vi ønsket derfor en utdeling i mer formelle omgivelser.  Det gav oss muligheten til å overrekke KS-medalje på nytt med hele kommunestyret tilstede.

Ånen Werdal engasjerte seg i politikken for 42 år siden. Han har i løpet av denne tiden hatt 32 år som kommunestyremedlem, herav 20 år i formannskapet, 2 år som varaordfører og 10 år som ordfører. I denne perioden har han også hatt 4 år som medlem av fylkestinget.

I tillegg har han hatt perioder som varamedlem både til kommunestyret og fylkestinget, medlem i Helse- og sosialutvalget i 8 år, medlem og styreformann av det interkommunale revisjonsstyret, medlem av Fylkeslandbruksnemnda i 8 år, leder av administrasjonsutvalg i fylkeskommunen, medlem av nasjonalt utvalg for å utrede eldreombud, leder av Vest- agder høyre og medlem i sentralstyret i Høyre m.m.

Ånen Werdal er fremdeles aktiv, og er nå styremedlem av det interkommunale revisjonsstyret.

Han sier i samband med utdelingen at han har hatt mye glede av å delta i politikken gjennom mange år, han syns det har vært et interessant arbeid og han oppfordrer andre til å engasjere seg politisk.

 

Takk for innsatsen så lang!

 

Margrethe Handeland

Ordfører