Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Koronainfo

Kommunens koronatelefon:  tlf. 916 80 969.

Åpen hver dag  fra kl 10-13.  Her får du svar på ulike spørsmål knyttet til covid 19 pandemien.

Informasjon vedr. Covid-19

Kommunen har ingen påviste smittetilfeller av Covid-19 pr 18.01.2021, men det er personer i karantene som er definert som nærkontakt.

Covid-19 bilde

Informasjon vedr. Covid-19

Kommunen har ingen påviste smittetilfeller av Covid-19 pr 15.01.2021, og kommunen kjenner ikke til at det er noen i karantene i kommunen.

Covid-19 bilde

Informasjon vedr. Covid-19

Kommunen har ingen påviste smittetilfeller av Covid-19 pr 04.01.2021, og kommunen kjenner ikke til at det er noen i karantene i kommunen. Det er p.t. mange som tester seg, og husk at terskelen for å teste seg er lav.  

Som følge av de nye anbefalinger, og tiltak fra nasjonale myndigheter vil følgende gjelde i Hægebostad frem til 18.01.21:

vaksinering

Informasjon vedr. Covid-19 pandemien

Det er ingen påvist smitte av Covid-19 pr 03.01.21 i Hægebostad kommune. Regjeringen har kommet med nye råd i for å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte.

Covid-19 bilde

Praktisk korona info for Hægebostad

Les: Vi får de første vaksineforsyningene i uke 1. Koronatesting i jula, og kommunen ønsker fortsatt å bli orientert om personer som er i karantene

 

Covid-19 bilde

Smittevernråd for en trygg julefeiring

Konkrete smittevernråd for en trygg julefeiring sammen med eldre og andre innbyggere som er i risikogruppene ved smitte av covid-19.

Førjulstida og juleferien innebærer sosialt samvær for mange av oss. Når familien møtes, treffes ofte folk i alle aldre, inkludert de som har større risiko enn andre for alvorlig sykdom hvis de smittes av covid-19. Mange benytter julen til å reise på besøk til familie og venner i andre deler av landet, noen ganger med overnatting.

Denne jula må vi alle forsøke å ivareta smittevernrådene samtidig som vi også tar hensyn og inkludere eldre, enslige og andre som ellers kan falle utenfor.

1 | 2 | 3 | 4