Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

KORONA

 

TESTING

Fra 1 mai avsluttes ordinær testing.  Det er nå lege som skal vurdere om du skal testes for Covid 19, og du må derfor ta kontakt med fastlegen dersom du ønsker å testes

 

Hurtigtester:  Tester kan hentes mellom 9-14 mandag-fredag på tjenestetorget, rådhuset.  I Eiken ligger det tester tilgjengelig innenfor inngangsdøren til legekontoret og kan hentes mellom 08-15. Vi ber alle om å kun ta antall tester du trenger slik at vi har nok til alle som har behov for tester.

 

 

 

For mer informasjon om testing:  https://www.helsenorge.no/koronavirus/testing-for-koronavirus/

 

 

Testresultatet finner du ved å logge deg inn på helsenorge.no

Nytt smittetilfelle av Covid-19 i kommunen

Det er påvist et nytt smittetilfelle av Covid-19 i kommunen tirsdag 7.12.21 ved bruk av hurtigtest og vedkommende innbygger er satt i isolasjon. Det vil bli gjennomført PCR test for bekreftelse av smitten. Smitteveien er ukjent. Nærkontakter blir fulgt opp i tråd med nasjonale retningslinjer. Totalt er det påvist 4 smittetilfeller siste 14 dager.

Covid-19 bilde

KORONAVAKSINE Tilbud om 3. dose/oppfriskningsdose til alle over 45 år, og andre utsatte grupper i Hægebostad kommune

NB: ENDRING AV OPPMØTESTED FOR VAKSINERING COVID 19

Grunnet retningslinjer ift. avstand blir drop-in vaksineringen på Betesda i Eiken.

Følgende grupper får nå tilbud om oppfriskningsdose (dose 3):

  • personer 45 år og eldre, sykehjemsbeboere
  • personer 18-44 år med underliggende medisinske tilstander som gir høy risiko for alvorlig sykdom av covid-19
  • ansatte i helse- og omsorgstjenesten

Det må ha gått minimum 5 måneder siden dose 2 før du kan få 3.dose. For mer informasjon se Justert vaksinasjonsintervall for oppfriskningsdose - FHI.

vaksinering

Nytt smittetilfelle av Covid-19 i kommunen

Det er påvist et nytt smittetilfelle av Covid-19 i kommunen torsdag 25.11.21 ved bruk av hurtigtest og vedkommende innbygger er satt i isolasjon. Det vil bli gjennomført PCR test for bekreftelse av smitten. Smitteveien er kjent. Nærkontakter blir fulgt opp i tråd med nasjonale retningslinjer. Totalt er det påvist 6 smittetilfeller siste 14 dager.

Covid-19 bilde

Nytt smittetilfelle av Covid-19 i kommunen

Det er påvist et nytt smittetilfelle av Covid-19 i kommunen mandag kveld ved bruk av hurtigtest og vedkommende innbygger er satt i isolasjon. Det vil bli gjennomført PCR test for bekreftelse av smitten. Smitteveien er ukjent. Nærkontakter blir fulgt opp i tråd med nasjonale retningslinjer.

Covid-19 bilde

Status Covid-19 fredag 19.11.21

Det er ikke påvist smitte med Covid-19 de siste 3 dagene, og det er totalt 4 innbyggere som har fått påvist Covid-19 smitte denne uken.

Covid-19 bilde

Nye smittetilfeller av Covid-19 i kommunen

Det er påvist 2 nye smittetilfelle av Covid-19 i kommunen idag 16.11.21 ved bruk av hurtigtest, og innbyggerne er satt i isolasjon. Det vil bli gjennomført PCR test for bekreftelse av smitten. Smitteveien er kjent. Nærkontakter blir fulgt opp i tråd med nasjonale retningslinjer.

Covid-19 bilde

Nytt smittetilfelle av Covid-19 i kommunen

Det er påvist et nytt smittetilfelle av Covid-19 i kommunen idag 15.11.21 ved bruk av hurtigtest og vedkommende innbygger er satt i isolasjon. Det vil bli gjennomført PCR test for bekreftelse av smitten. Smitteveien er ukjent. Nærkontakter blir fulgt opp i tråd med nasjonale retningslinjer.

Covid-19 bilde