Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

KORONA

 

TESTING

Fra 1 mai avsluttes ordinær testing.  Det er nå lege som skal vurdere om du skal testes for Covid 19, og du må derfor ta kontakt med fastlegen dersom du ønsker å testes

 

Hurtigtester:  Tester kan hentes mellom 9-14 mandag-fredag på tjenestetorget, rådhuset.  I Eiken ligger det tester tilgjengelig innenfor inngangsdøren til legekontoret og kan hentes mellom 08-15. Vi ber alle om å kun ta antall tester du trenger slik at vi har nok til alle som har behov for tester.

 

 

 

For mer informasjon om testing:  https://www.helsenorge.no/koronavirus/testing-for-koronavirus/

 

 

Testresultatet finner du ved å logge deg inn på helsenorge.no

Status covid-19 - 31.1.22

Det er i helgen og i dag påvist 49 nye smittede personer ved bruk av hurtigtest og PCR testing. Totalt er det 193 personer som påvist smittet siden 21.1.22. Det er i dag tatt ca 55 PCR tester. Mange personer er ute av isolasjon i løpet av helgen.

Covid-19 bilde

Pågående utbrudd av covid-19 i kommunen – status 26.1.22

Det er i dag påvist 28 nye smittede personer ved bruk av hurtigtest og PCR testing. Totalt er det påvist 105 smittede personer siden fredag 21.1.22 i kommunen. Med nye karanteneregler er det ikke registrert innbyggere i karantene. Det er i dag tatt ca 50 PCR tester.

Covid-19 bilde

Pågående utbrudd av covid-19 i kommunen – status 25.1.22

Det er i dag påvist 23 nye smittede personer ved bruk av hurtigtest og PCR testing. Totalt er det påvist 77 smittede personer siden fredag 21.1.22 i kommunen. Det er ca 130 innbyggere i karantene, og det er i dag tatt 30 PCR tester. Det trår i kraft nye karanteneregler fra midnatt, se under.

Covid-19 bilde

Pågående utbrudd av covid-19 i kommunen – status 24.1.22

Det er i dag påvist ca 18 nye smittede personer ved bruk av hurtigtest. Totalt er det påvist 54 smittede personer siden fredag 21.1.22 i kommunen. Det er ca 80 innbyggere i karantene, og det er i dag tatt 73 PCR tester. Det er smitte ved alle skolene, men det er foreløpig ikke påvist smitte i andre kommunale tjenesteområder.

Covid-19 bilde

Pågående utbrudd av covid-19 i kommunen

Siden fredag er det påvist 22 nye personer med Covid-19 ved bruk av hurtigtester, men det er sannsynlig at flere kan være smittet. Totalt er det 36 innbyggere som er registrert smittet i kommunen p.t., og det er ca 72 innbyggere som er i karantene. Det er smitte ved alle skolene, men det er ikke påvist smitte i andre kommunale tjenesteområder.

Covid-19 bilde

Utbrudd av covid-19 i kommunen

Det er ved bruk av hurtigtester bekreftet at 14 personer er smittet av covid-19, men det er sannsynlig at flere kan være smittet. Alle skolene i kommunen dvs. Kollemo, Eiken og Byremo har personer med påvist smitte. Det er ikke påvist smitte ved andre kommunale tjenester.

Kriseledelsen vil i løpet av ettermiddagen og helgen vurdere situasjonen og iverksette tiltak i tråd med nasjonale retningslinjer. Hjemmesiden vil bli oppdatert med evt. tiltak.

Covid-19 bilde