Hopp til her

Slukking av gatelys i kommunale boligfelt

Hægebostad kommune er opptatt av å redusere strømforbruket.

Reduksjon i strømforbruk gjennomføres både ut fra ett miljømessig hensyn og for å redusere kommunens kostnader.

Ett av tiltakene som gjennomføres innen kort tid er å slukke en den del av gatebelysning som kommunen har ansvar for. Dette gjelder i hovedsak alle kommunale boligfelt, Øvregardsveien og Haugeveien.

Gatelys vil bli slukket mellom kl 24.00 og kl 06.00.

Kommunen er oppmerksom på at dette kan oppfattes som uheldig, men ut fra en helhetlig vurdering er det på nevnte tidspunkt konsekvensene blir minst.

Dette gjennomføres som en prøveordning og tiltaket skal evalueres innen 1 år.