Vedr. tørkekrisen i Hægebostad

Kommunen er godt kjent med tørkekrisen som rammer Sørlandet og særlig den vanskelige situasjonen landbruket står ovenfor.

Dersom du har behov for rent vann kan du hente vann på Brannstasjonen på Birkeland eller ved det nye renseanlegget på Skeie.  Ta kontakt med kommunens vakttelefon 915 46 301.

Dersom du ikke kan hente vann selv og det er behov for utkjøring av vann kan Brannvesenet Sør være behjelpelig.  Ta kontakt med Brannvesenet Sør på tlf 38 27 01 10

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 07.30-15.00