Søk - Innhold

Ledig 50% engasjementstilling

Publisert . Sist endret . Posted in Ledige stillinger

Veileder familiesenter / Flyktninghelsetjenesten

50 % engasjementstilling - som terapeut - tilknyttet Helsestasjonen / Familiesenteret, som opprettes for perioden fra snarest og fram til 31.12.2018.

Stillingen er organisatorisk plassert i linje under ledende helsesøster.

Hovedarbeidsoppgavene vil være:

• Oppfølging av flyktninger i flyktninghelsetjenesten
  • Videreutvikle Familiesentret

Andre arbeidsoppgaver kan påregnes.

Krav:

• Det søkes etter en person med minst 3 års høgskoleutdanning innen helse, sosial eller pedagogisk retning.
  • Det er ønskelig med tilleggsutdanning og/eller erfaring innenfor familieterapi og/eller flyktningarbeid.
  • Søker må ha faglig engasjement, stor fleksibilitet, gode samarbeidsevner samt evner til å jobbe selvstendig og tverrfaglig. Personlig egnethet til stillingen er viktig.

Må ha førerkort og disponere egen bil. Km. godtgjørelse etter kommunale satser.

Kommunen tilbyr:

Lønn i samsvar med gjeldende tariff/kompetanse. God pensjons- og forsikringsordning (KLP).

Fleksibel arbeidstid og godt arbeidsmiljø.

Det er et mål at arbeidsstaben skal speile befolkningssammensetninga, både når det gjeld kjønn og mangfold, derfor blir menn og personer med minoritetsbakgrunn oppfordret til å søke stillingen. Hægebostad kommune er ei IA-bedrift, der det er mulig å legge til rette for tilsette med særskilte behov.

Nærmere opplysninger om stillinga kan fås ved å ta kontakt med enhetsleder Jerry Brastad, tlf. 38 34 91 00 eller ledene helsesøster Linda Bråtveit tlf. 38 34 91 80.

Søknadsfrist: 24.6.17

Søk elektronisk her