Søk - Innhold
Søk - Tjenester

Pedagogisk utviklingsleder. 60% prosjektstilling

Publisert . Sist endret . Posted in Ledige stillinger

Kompetansesenter Sør ble etablert som et interkommunalt samarbeid 01.01.2013. Senteret betjener kommunene Lindesnes, Audnedal, Marnardal, Åseral og Hægebostad med Pedagogisk Psykologisk tjeneste og kompetanse- og systemutvikling for barnehage og skole.

Vi utvider nå fagmiljøet og søker etter:
Pedagogisk utviklingsveileder på oppvekstsektoren, 60 % prosjektstilling (2 år, 2017-2018)

Les mer her!

For å søke ledig stilling, ber vi deg benytte elektronisk søknadsprosess.

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker «send inn». Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant som mulig. Mail-adressen du oppgir vil bli benyttet som kontaktadresse videre i prosessen. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer. Gå inn på www.lindesnes.kommune.no for å registrere søknad.