Søk - Innhold
Søk - Tjenester

Sommarvikar som reinhaldar

Publisert . Sist endret . Posted in Ledige stillinger

Enhet for Plan og drift søker etter ungdommer som sommarvikarer innen renhold ved kommunale bygg og anlegg fra begynnelsen av juli til midten av augst 2018.

Er du bosatt i kommunen, mellom 16 og 20 år - og er interessert i dette, så fyll ut elektronisk søknad her. (Alle felt må fylles ut!)

Kontaktperson for stillingene: Renholdsleder Randi Eilertsen, tlf. 95 15 66 28

Søknadsfrist: 18.05.18

Barne- og ungdomsarbeider v/Eiken barnehage

Publisert . Sist endret . Posted in Ledige stillinger

Vi har ledig vikariat med mulighet for fast tilsetting fra 01.08.18. Vi legger vekt på lek, språk, sosial kompetanse, barns medvirkning og mangfold. Fysisk aktivitet er en viktig del av barnas hverdag og vi bruker naturen mye som vår læringsarena.

Kvalifikasjonskrav:

• Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider.

Ledig stilling allmennlærere

Publisert . Sist endret . Posted in Ledige stillinger

Hægebostad kommune, Eiken skule og Kollemo skole har ledig vikariat, med mulighet for fast stilling for skoleåret 2018/19.

Det må kunne undervises på alle trinn, 1-7. Primært i engelsk, musikk og spes.ped.

Vi søker etter dyktige, fleksible lærere med gode samarbeidsevener og god klasseledelse.

Lønn etter tariff. Tilsetting skjer på vanlige kommunale vilkår, inkludert medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning.

Spørsmål om jobben kan rettes til rektor Anne-Marie Telhaug, tlf. 938 12 401/383 49 250 v/Eiken skule, eller Atle Eikeland, tlf. 383 49 280/952 77 374 v/Kollemo skole

Ledig stilling SFO/elevassistent Eiken skule. Barne- og ungdomsarbeider

Publisert . Sist endret . Posted in Ledige stillinger

For skoleåret 2018/19 er det ledig eit vikariat som SFO assistent, med mulighet for fast ansettelse.

Vi søker etter dyktige, fleksible, ansvarsbevisste medarbeidere med gode samarbeidsevner.

Hægebostad er en IA bedrift. Vi ønsker at skolen skal gjenspeile befolkningen. Menn, innvandrere og mennesker med nedsatt funksjonsevne oppfordres derfor til å søke.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.