Søk - Innhold
Søk - Tjenester

Informasjon fra biblioteket

Publisert . Sist endret . Posted in Aktuelt

bibliotek2Biblioteket er en del av det lokale kulturtilbudet i kommunen. Vi ønsker å være en kilde til opplevelser og kunnskap for alle i kommunen, og vi prøver å legge vekt på kvalitet, mangfold og aktualitet.

Nytt år, nye muligheter. Kom gjerne innom med tips og ideer, ris eller ros til hvordan gjøre biblioteket bedre.

Åpningstider:

Kollemo:   Mandag 11.00-14.30 Onsdag 15.00-18.30

Eiken:        Mandag 15.00-18.30 Torsdag 12.00-17.00

Du kan levere lånt materiale mandag til fredag på servicekontoret mellom kl. 08.00-15.00.

Biblioteket i Hægebostad samarbeider tett med nabokommunene Marnardal, Åseral og Audnedal. Vi har derfor felles hjemmeside, facebook og instagramkonto. Vi kaller oss for MÅHA bibliotekene. Følg oss gjerne.

Her legger vi ut ting som skjer i bibliotekene, og ellers ting som rører seg i bok og bibliotekverdenen.

På hjemmesiden legger vi også ut nye bokanmeldelser hver måned både for barn og voksne

atn1

Dette bildet er tatt under en kampanje MÅHA bibliotekene hadde for E-bøker.

Last ned E-bøker på nettbrett eller telefon. Du må ha et nasjonalt lånekort for å få tilgang til E-bøker. Har du dette kan du gå inn på bibliotek24.no.

Markeringen av den internasjonale morsmålsdagen 22. februar kl. 14.00

i biblioteket på Kollemo!

nina næsheim

Biblioteket inviterer til tospråklig  fortellerstund for barn . Forteller Nina Næsheim sammen med syriske Ranja vil fortelle eventyr parallelt på arabisk og norsk. De tar utgangspunkt i et kjent eventyr,  og vil fortelle det på en sånn måte at alle barn, uavhengig av morsmål, vil kunne ha glede av det.

Alle velkommen!

Arr. Vest-Agder fylkesbibliotek og biblioteket i Hægebostad