Skriftstørrelse

Barnehage - landingsside

mann med blyant freepik.com

Jobben med å lage nye nettsider for DIN kommune er i gang, og vi trenger DIN hjelp!  

For øyeblikket finner du kun generell informasjon om tjenestene våre. Disse skal brukes på tvers av alle kommunene. Det er denne teksten vi trenger å vite om er god og dekkende nok for din kommune. Senere vil vi flette inn lokal informasjon, som pris, kontakt, skjema ++ slik at samlet informasjonen blir total.

Så vi trenger din ekspertise! Vi ber deg lese igjennom innholdet ihht. ditt fagområde, og kommentere der du mener tittel/tekst/kategori er feil eller mangelfull for din kommune.
Vi har fokus på at det skal være et enkelt og tydelig språk - hvor målet er å skrive slik at en 16-åring kan forstå innholdet og handle deretter.

Som nevnt vil øvrig innhold og design legges på ved senere anledning.

Vi lukker betatesten 12. mai 31. mai, så innspill må være oss ihende senest da, men jo før jo bedre.


Last ned rutiner for hvordan arbeidet skal utføres >>

  • Last updated on .

Hægebostad kommune

Post- og besøksadresse:
Laukrokveien 4, 4595 Tingvatn

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 07.30-15.00

 

Sentralbord: 38 34 91 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer:1034
Organisasjonsnummer: 964 963 916

Personvern og informasjonskapsler