Søk - Innhold
Søk - Tjenester

Naturlostur: Barnevandrerstien, 14.08.17

Publisert . Sist endret . Posted in Aktuelt

Værgudene var på vår side da godt og vel 50 personer tok turen fra Årlia til Snartemo søndag 13. august.

Det var et flott turfølge i alle aldre, fra 7 år til godt voksne på over 70.

Naturlos Rune Eikeland informerte om barnevandrene, om prestefølget som omkom i uvær på heia og andre historier tilknyttet strekningen.

Se bilder:

naturlosen.pdf

Gravidtrening

Publisert . Sist endret . Posted in Aktuelt

I samarbeid med personlasjefen i kommunen Nils Olav Dunsæd og Nav, Marita Lindtner, fortsetter frisklivssentralen å tilby trening for alle gravide i Hægebostad kommune.
Målet er å ivareta gravide på en god måte, og at de kan være i arbeidslivet lengst mulig. Vi ønsker å bruke trening som forebygging av svangerskapsrelaterte plager.

Gjennom trening og god tilrettelegging i arbeidet, er målet at den gravide kan klare å jobbe lengre i svangerskapet.

Praktiske opplysninger:
Trening med fysioterapeut Ewelina Kubiak torsdager fra kl. 14:00- 15:00. på treningsrommet på frisklivssentralen.
Treningen er rettet mot alle friske gravide (med eller uten bekkenplager) og for den som har bekkenplager etter graviditet.
Lett til moderat trening av hele kroppen med spesielt fokus på muskelgrupper som er viktige under graviditet og ved bekkenplager.
Arbeidsgiver kan søke refusjon fra nav, ved spørsmål om dette kan NAV kontaktes.

Vi starter opp igjen torsdag 7 september kl.14-15

Vi håper dere vil benytte dere av tilbudet

Ewelina, Linda og Janne.

Nå kan du førehandsrøyste!

Publisert . Sist endret . Posted in Aktuelt

Frå og med 10. august og til og med 8. september kan du førehandsrøyste på kommunehuset v/servicekontoret.

Åpningstida er kl 08:00 - 15:00, måndag til fredag.

Veljarar som på grunn av sjukdom eller er uføre og ikkje kan avgje ordinær førehandsrøyst, kan søkje valstyret om røysting der vedkommande oppheld seg. Ta kontakt med servicekontoret på tlf. 383 49 100 for å avtale tid, innan 06.09.17.

Ta med valkortet når du skal førehandsstemme!

Dersom ikkje røystemottakar kjenner deg, må du vise legitimasjon. (Må innehalde namn, fødselsdato og bilete).

Ordførerens tur

Publisert . Sist endret . Posted in Aktuelt

Bli med søndag 13. august på Odførerens tur i Hægebostad - Barnevandrerstien fra Årlia til Snartemo
Historisk vandring på barnevandrerstien fra Årlia til Kvinesdal til Bautaparken på Snartemo.

Det er begrensede parkeringsmuligheter ved stiens start i Årlia, og det er derfor satt opp buss fra Bautaparken.

Terrenget er åpen myr, skogholt og fine fjellvann.

Ta med nistemat og godt fottøy

• Anslått tid for barnefamilier er 5-7 timer.
  • Turlengde:   11 km på vei og sti
  • Område:      Kvinesheia, Hægebostad
  • Møtested:    Bautaparken på Snartemo
  • Tid:              kl 09:30 går det buss fra Bautaparken. Avgang ca. kl 10:00 fra Årlia

Naturlos: Rune Eikeland og Margrethe Handeland (tlf. 977 09 901)
Arrangør: Hægebostad kommune og Lister FRoøiftsr¨d

Pris:    Buss kr 50,- pr. pers.