Teamleder undersøkelse - fast 100% stilling i Lister barnevern

Kommunene Lyngdal, Sirdal, Kvinesdal, Flekkefjord og Farsund har etablert et interkommunalt samarbeid kalt Lister Barnevern. Farsund kommune er vertskommune for samarbeidet.  Fra 01.06.18 er Lister barnevern utvidet med kommunene Audnedal og Hægebostad. Tjenesten har et innbyggertall på vel 37 000.

Lister barnevern består av 39 årsverk fordelt på 42 ansatte. Av disse er 6 dyktige miljøterapeuter som utfører mye av vårt endringsarbeid i familiene. Lister barnevern har i dag følgende interne organisering: mottak, undersøkelsesteam, omsorgsteam og tiltaksteam.  I tillegg deltar Lister barnevern i kjernegrupper for ungdommer. Vi har et målrettet endringsfokus og jobber med tidlig innsats.  Lister barnevern jobber med fagutvikling og deltar i BTI-prosjektet med fokus på tidlig intervensjon, bedre samordnet tjenester og foreldreinvolvering.

Teamleder undersøkelse – Lister barnevern

Lister barnevern har ledig en 100% fast stilling som teamleder undersøkelse.

Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Arbeidsoppgaver:

Som teamleder vil du i hovedsak jobbe med:

• Faglig ansvar for saker i teamet
  • Faglig veiledning og oppfølging av ansatte i teamet
  • Kvalitetssikring av undersøkelse med hovedvekt på lovkrav, involvering av barn/ ungdom og familier/ nettverk og dokumentering av vurdering
  • Fordeling av saker og bistå kontaktperson i krevende møter
  • Skape gode prosesser både i forhold til de barn/ ungdom og deres familier som vi jobber med, den enkelte ansatte i teamet og aktuelle samarbeidspartnere
  • Lede, motivere, utvikle og følge opp den enkelte i teamet
  • Sørge for god samhandling internt og eksternt

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:

• 3 årig høyskole- / universitetsutdanning, fortrinnsvis innen helse/ sosialfag.  Annen relevant høyskole/ universitetsutdanning vil kunne vurderes.
  • Erfaring fra saksbehandling etter lov om barneverntjenester
  • God kjennskap til traumebasert omsorg
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Interesse for og engasjement i barn og ungdommer
  • Evne til å kommunisere og etablere gode samarbeidsrelasjoner
  • Evne til å ta initiativ, takle motstand og jobbe både selvstendig og i team
  • Stor arbeidskapasitet da vår hverdag er hektisk
  • Lyst på en utfordrende jobb i et tett samarbeid med gode arbeidskolleger
  • Gyldig sertifikat på personbil

Du må være fleksibel, robust, selvstendig og bevisst din egen innvirkning i et etablert arbeidsmiljø. Vi forventer at du tar initiativ, ansvar og takler å jobbe i motstand. Den som ansettes må påregne noe arbeid utover ordinær arbeidstid og bør disponere egen bil i tjenesten.

Personlig egnethet og forutsetning vil bli særlig vurdert.

Som teamleder vil du bli en del av lederteamet. I tillegg til de overnevnte kvalifikasjoner er det for denne stillingen:

• Ønskelig med ledererfaring
  • Viktig å være fleksibel, ha god struktur og være tydelig
  • Ha evne til grensesetting og stå i konflikt samtidig som du kan vise empati og medfølelse. Er en inkluderende leder med tydelige mål og som trives med utfordringer.
  • Ser på medarbeiderne som organisasjonens viktigste ressurs, og legger til rette for at hver  enkelt får utnyttet sitt potensiale
  • Takler mange oppgaver og krevende prioriteringer

Hva kan vi tilby?

• · Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
  • · Godt og trivelig arbeidsmiljø med kompetente kollegaer
  • · Muligheter for spesialisering og faglig utvikling
  • · Ekstern veiledning

Arbeidstakere ansettes på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.

Spørsmål om stillingen kan rettes til enhetsleder Bodil W. Glomsheller på telefon 488 90 785.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk. Ledige stillinger og informasjon om kommunen finnes på www.farsund.kommune.no. Dokumentasjon på utdannelser, vitnemål og praksis m.m. medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 06.08.18

Åpningstider: